Vaniljkrämsbakelser. Japp, det här är en vanilla slice, vilket betyder ”mördegsflarn-med-jättejättemycket-vaniljkräm”. Det smakar ungefär som att äta
vaniljkräm med lite kaksmulor i. Och nej, man vill aldrig mer äta vaniljkräm.
Ever.
Det är inte så mycket vetedeg i bullarna, folk använder oftare smördeg
och massa sylt. Det här är nån slags bärgömma, typ som tjock hallongrotta?
Gillar den konserverade aprikoshalvan längst till vänster. Jag tänker på
påskbakelser, och tvålhalkiga aprikoser som är omöjliga att dela med sked.
För den som är orolig över sitt låga kalorivärde kan kanske en
croissantglass vara något? Skär av ena änden av en croissant. Spritsa glass på
den. Tadaaa! Croissantglass!
I affären kan man köpa rara små påsar med syltmunkar. Grodan med
munkmunnen gör inte bara en utan faktiskt två tummen upp, då måste det vara bra
grejer.
Jag tycker det är spexigt att man kan köpa ostringar istället för bågar.
Och dessutom i kartong. Och tja, det var typ det.
Känns det tråkigt med ostsnacks så finns det kartonger fyllda med
Chickadees. They’re chicken flavoured fun! står det på kartongen.
För dig som
gillar kycklingsmak men ogillar själva kycklingen. Eller bara vill ha variation
till dina ostbågsringar.
2 kommentarer:
Vad tror du utländska turister i Sverige skriver när dom bloggar om typiska svenska fika tillbehör?? Lilla storasyster
Bra fraga! Hmm, kanske om vara smakakor med roliga namn, eller om karleken till prinsessbakelser?
Skicka en kommentar