lördag 3 december 2011

SF-mässan.

Jomenvisst serru, en sväng till SF-mässan var man ju tvungen att ta. Hur ska man annars tillbringa en helg på bästa sätt? Tja, många vågade till exempel bli fotade tillsammans med en stormtrooper.


Det fanns hur mycket roligt som helst på mässan. Vad sägs om en härlig tavla med Jason-memorabilia? Perfekt julklapp till tant Gerda som har allt. Eventuellt kan hon återanvända redskapen till potatislandet.


Det fanns ungefär en miljard olika små gubbar, med teman alltifrån Star Wars och Star Trek till Beetlejuice och Terror på Elm street. Här har vi till exempel en finfin Stripe från Gremlins.


Tydligen är Lego hett igen. Åh! Tänk om man hade såhär fina reservdelslådor när man var liten. Jag hade frossat i kroppsdelar. Framförallt huvuden, de försvann alltid av nån underlig anledning. Titta! En skäggig en!


Och ännu fler gubbar. Jag tror att de är militanta skolpoliser som vaktar övergångsställen. Stannar inte bilarna så skjuter de med sina paintballvapen rätt i lacken. Cowabunga!


Jag stannade extra länge vid det här trevliga bordet med en massa fina knappar. Jag längtar efter en jeansväst när jag ser den här bilden.


Just det ja! Det fanns två barn som var koolast på hela mässan. Ett litet smakprov här. Hmm... Vad kan det här vara?


Yes! De var utklädda till två mangarobotar! Deras stolta pappa blev pepprad med frågor medan kidsen fotades konstant. Tydligen hade han slöjdat robotkostymerna av liggunderlag. Sjukt snygga dräkter! Det här måste vara det mest kreativa sättet man kan använda campingutrustning på.


Tänk om man vore tio år igen, då skulle jag glida runt i robotdräkt hela dagarna. Hur grymt som helst.

Hmm, man kanske ska köpa sig ett par liggunderlag...?

Inga kommentarer: